TELEFONSERVICE

Reparera din telefon hos iGlobal Solution!

Behöver du reparera din telefon? Har din telefon fått en spricka i skärmen, eller strular det när du ska ladda mobilen? Kom in till vår butik så kan någon av våra utbildade tekniker hjälpa dig! Vi har lång erfarenhet i branschen och vi utbildar oss ständigt för att lära oss om nya problem och lösningar. Oavsett om din mobil har en söndrig skärm eller om det är något program som inte fungerar korrekt, så är du välkommen in till oss så att vi kan lösa ditt problem.

Hur länge tar det att reparera skärmen på en telefon?

Det absolut vanligaste problemet med en telefon idag, är att skärmen har gått sönder. Antingen har glaset spruckit, touchen slutat fungera, eller så har det börjat samlas fläckar på bildskärmen. Oavsett vilket av dessa problem du har, så är det skärmen som behöver bytas ut. Tiden det tar att byta skärmen beror på vilken modell du har. I normala fall går de flesta modeller att reparera inom 60 minuter. Vi börjar med att göra en grundlig felsökning. Vi byter sedan ut defekta delar och funktionstestar mobilen. Om du av någon anledning inte är nöjd med reparationen vi utfört behöver du inte oroa dig. Inkluderat i våra reparationstjänster är 12 månaders garanti.

Skydda din mobil innan olyckan är framme!

En trend vi ser idag är att många väljer att inte skydda sin mobil förrän det är för sent. Dagens telefoner blir allt större och tyngre, och i kombination med att telefonerna får fler friktionsfria ytor så blir det allt lättare att tappa telefonen. Vi rekommenderar alltid att man skyddar sin telefon, både skärmen samt baksidan. Ett skärmskydd av hög kvalitet kostar 25 euro och ett Silikon skydd kostar 20 euro. Köper du det hos oss, så hjälper vi även till med montering av skydden kostnadsfritt!

SÄND TELEFON PÅ REPARATION

Bor du långt ifrån vår butik? Ingen fara, sänd din telefon på reparation per post, så vi fixar vi den på nolltid!
Posttjänst