Datorservice och reparation i Jakobstad

All typ av service för PC och MAC

På iGlobal Solution utförs i princip alla typer av reparationsservice för PC- datorer och Mac. Vi byter ut och uppgraderar komponenter, hårdisk, display, tangentbord, moderkort samt korrigerar nätverksproblem. Vi reparerar om möjligt de skadade delarna och vi hjälper till med olika mjukvarurelaterade problem. Vi installerar även olika program och konfigurerar behövliga inställningar åt dig oavsett vilket problem du än har!

Gratis felsökning och rådgivning

Vi utför alltid gratis felsökning på varje dator som kommer in till iGlobal Solution, oavsett märke (Dell – HP – Fujitsu – Sony – Lenovo m.m.). Efter att vi gjort en feldiagnos ger vi dig råd om vad som kunde göras och ett kostnadsförslag. Vid behov beställer vi efter de reservdelar som behövs för att kunna utföra reparationen. Kunden meddelas alltid ifall det förekommer avvikelse i reparationen, d.v.s om det finns dolda fel! Det finns alltid möjlighet till en lånedator ifall exempelvis din företagsdator plötsligt slutat fungera!

Hjälp med montering av komponenter

Du kan även få hjälp med datormontering av oss. Om du har köpt datorkomponenter men är osäker på monteringen –  kom in med alla delar till oss så hjälper vi dig med monteringen – kompatibilitet – testning, allt i samma paket! Normalt är datorn färdig samma dag!

Garanti kvalitet

iGlobal Solution ger alltid 12 månaders garanti på servicearbeten, datorer, telefoner och tabletter. När det gäller reservdelar erbjuder vi våra kunder samma garantier som våra leverantörer, d.v.s. 12-60 månader! Skador förorsakade av vattenskador eller strömavbrott täcks ej av garantin, men kan repareras mot en kostnad.