Tietokoneiden huolto ja korjaus Pietarsaaressa

Kaikentyyppiset huollot PC:lle ja MAC:lle

IGlobal Solutionilla tehdään periaatteessa kaikenlaisia ​​korjaushuoltoja PC- ja Mac-tietokoneille. Vaihdamme ja päivitämme komponentteja, kovalevyjä, näyttöjä, näppäimistöjä ja emolevyjä sekä korjaamme erilaisia verkko-ongelmia. Korjaamme mahdollisuuksien mukaan vaurioituneet osat ja autamme erilaisissa ohjelmistoihin liittyvissä ongelmissa. Asennamme myös erilaisia ​​ohjelmia ja konfiguroimme tarvittavat asetukset sinulle riippumatta ongelmasta.

Ilmainen vianmääritys ja neuvonta

Suoritamme aina ilmaisen vianmäärityksen jokaiselle tietokoneelle, joka tulee iGlobal Solutioniin, merkistä riippumatta (Dell – HP – Fujitsu – Sony – Lenovo jne.). Kun olemme löytäneet vian, kerromme sinulle, mitä asialle voisi tehdä ja mahdollisen kustannusarvion. Tarvittaessa tilaamme myös tarvittavat varaosat. Asiakkaalle ilmoitetaan aina, jos korjauksessa on poikkeamia eli piileviä vikoja. Meiltä saat myös tarvittaessa lainatietokoneen, jos esimerkiksi yrityksesi tietokone on yhtäkkiä lakannut toimimasta!

Apua komponenttien asennukseen

Meiltä saat myös apua tietokoneen asennukseen. Jos olet ostanut tietokoneeseen komponentteja, mutta et ole varma niiden asennuksista, tule meille ja ota mukaan kaikki osat, niin me autamme sinua asennuksen – yhteensopivuuden – testauksen kanssa. Saat kaiken samassa paketissa! Normaalisti tietokone on valmis vielä samana päivänä!

Laatutakuu

iGlobal Solution tarjoaa aina 12 kuukauden takuun huoltotöille, tietokoneille, puhelimille ja tableteille. Varaosien osalta tarjoamme asiakkaillemme samat takuut kuin toimittajamme, eli 12-60 kuukautta! Vesivahinkojen tai sähkökatkojen aiheuttamat vahingot eivät kuulu takuun piiriin, mutta ne voidaan korjata korvausta vastaan.