PUHELINHUOLTO

iGlobal Solution korjaa puhelimesi!

Kaipaako puhelimesi huoltoa? Onko näytössä halkeama, temppuileeko lataus? Poikkea meillä ja anna yhden koulutetuista teknikoistamme vilkaista puhelintasi. Meillä on pitkä kokemus alalta ja kouluttaudumme jatkuvasti pysyäksemme teknisen kehityksen kärjessä. Oli sitten kyse rikkinäisestä näytöstä tai ongelmista softapuolella, olet tervetullut käymään niin voidaan ratkaista ongelma.

Kuinka kauan puhelimen näytön korjaaminen kestää?

Ylivoimaisesti yleisin puhelinongelma on rikkinäinen näyttö. Lasissa on halkeamia, kosketus ei toimi tai kuvaan alkaa ilmestyä laikkuja. Näihin oireisiin on yksi hoito, näytön vaihto. Toimenpiteen vaatima aika vaihtelee hieman, riippuen puhelinmallista. Suurin osa näytönvaihdoista hoituu tunnissa. Se sisältää vianmäärityksen, vioittuneiden osien vaihdon sekä jälkitestauksen. Annamme huoltotyöllemme 12 kuukauden takuun asiakkaan turvaksi.

Suojaa puhelimesi ennen onnettomuutta!

Moni ei huomioi puhelimen suojausta ennen kuin on myöhäistä. Nykypuhelimet ovat isoja ja painavia, ja kun niissä samalla on liukkaat pinnat, puhelimen tippuminen on hyvin yleistä. Suosittelemme aina puhelimen suojausta etu- ja takapuolelta. Premium-luokan näytönsuoja maksaa 25 euroa ja Silikoni suoja 20 euroa. Kun ostat meiltä tarjoamme asennuksen kaupan päälle!

LÄHETÄ PUHELIN KORJATTAVAKSI

Eikö läheltäsi löydy liikettä? Ei hätää, voit lähettää puhelimen korjattavaksi postitse, korjaamme sen hetkessä!
Postipalvelu